Przydałoby sie znać język polski nie chodzi mi o literówki bo to się każdemu może przytrafić tylko o wogule które powinno się pisac wogóleJohn Travolta pisze:Widze bardzo inteligenty post, na temat, i wogule wiele wnoszący do tematu."Zrozumiałes całą tesc poprzediego posta"
Zaspokoje Twoją ciekawość i odpowiem ana to pytanie.Tak oglądam wszystkie mecze Realu.John Travolta pisze:Nie wiem czy ogladasz wszysktie mecze Realu
Czy myślisz że jest na świecie jakiś bramkarz który nie popełnia błędów?
Jakbyś chciał wiedziec to każdy jest tylko człowiekiem i nie zawsze musi prezentowac najwyższy poziom.Poza tym podałes mecz z Sevillą- ok być może nie powinien wybijac piłek przes siebie tylko je łapać(twierdze że o tym myślałeś) ale było także spojrzeć jak był ustawiony do tych piłek.Ponadto moge podac 2 kapitalne internwencje własnie z tego spotkania które uchroniły Real przed stratą kolejnych bramek.Zawsze lepiej patrzyć tylko na błedy nie wspominając o kapitalnych interwencjach.
Hm,Cogito ergo sum powiedział Kartezjusz.Ok przetłuamcze Ci to żebyś wiedział co to oznacza. Myśle więc jestemJohn Travolta pisze:Jedyne co mi przychodzi ze nie potrafisz myslec
Żeby było związane z tematem:
Jutro o 16 Manchester United zagraz West Bromich Albion na wyjeździe.Sir Alex ferguson móiwł że da odpoczac Rooney'owi a więc do składu powróci Ruud.Manchester wydaje się być zdecydowanym faworytem do tego spotkania i tylko Kuszczuk może uchronić swój zespoł przed pogromem