Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA » 17 mar 2006, 22:35

John Travolta pisze:bardzo inteligenty post
-------->
John Travolta pisze:wogule

Z tego co widziałem to yazid zacytował fragment w którym było napisane "bramkarz nie jest priorytetem" więc nie rozumiem Twojej nagonki na Ikera :? Popełnia błędy, ale porównując Jego karierę do kariery Edwina to tych błdów wyłapalibyśmy napewno o wiele mniej :wink: Poza tym jak już napisałem VdS swój wiek ma i mimo wszystko ManU powinno zacząć rozglądać się za jakimś bramkarzem :]

Poza tym po raz drugi napisałeś
John Travolta pisze:Casilas
mimo wcześniejszego upomnienia Ultras-Sura, więc coś chyba się za to należy :>

A żeby nie było OT:
West Brom w meczu z Chelsea pokazało pazurki, więc mimo wszystko Diabełki mają przed sobą nie takie proste zadanie jak się wydaje. Co nie zmienia faktu że są faworytem, zresztą na nich postawiłem :] Poza tym mam chyba dobrą wiadomość dla fanów Manchesteru:
Carlos Queiroz powiedział, że Ruud van Nistelrooy pozostanie w United, mimo spekulacji o odejściu Holendra z Old Trafford.

Wszelkie transferowe rozmowy rozpoczęły się, kiedy van Nistelrooy był odsunięty od gry w pierwszym składzie w wygranym, finałowym spotkaniu pucharu Carling Cup przeciwko Wigan.

Holender zaczynał również grę z ławki rezerwowych w ligowym spotkaniu Premiership przeciwko podopiecznym Paula Jewella oraz w ostatnim z Newcastle.

„On jest częścią naszych planów, tych krótkich, średnich i długo terminowych.” – potwierdza Carlos.

„Wy nie możecie być zaskoczeni, kiedy 50 zespołów na świecie chce Ruuda.” – kontynuuje.

„Jest tylko jeden zespół, który go potrzebuje. 'My potrzebujemy takiego gracza, jak Ruud van Nistelrooy'. I my jego mamy.

Wróć do „Anglia”