Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post autor: John Travolta » 17 mar 2006, 23:07

Róża- nagonka do vazida6 tyczy sie tego ze czepia sie mało klasy bramkarskiej VdS ktory faktem jest popełnił kilka błędów w tym sezonie, ale wzmianka o Casillasie(przepraszam za poprzednie ale niestety pospiech+dyskleksja daja swoje) miala powiedziec własnie to o czym Ultra-sur napisal czyli ze zaden bramkarz nie jest idealny i ja tez moge wskazac wiele wspanialych interwencji VdS które mogą przycmic pewnie błędy.
Hm,Cogito ergo sum powiedział Kartezjusz.Ok przetłuamcze Ci to żebyś wiedział co to oznacza. Myśle więc jestem
Skromne zejscie od tematu + cytat frazy wyjętej z kontekstu.Widze lubisz niepotrzebnie popisywac sie wiedzą, a ze robie błędy ortograficzne, nie znaczy ze jestem durniem, pojecie o literaturze mam i nie musiales tłumaczyc :P

A tak ogólnie to W MU jest bardzo duzo młodych bramkarzy, i kolejny Fabianski to mogło by byc ciut za duzo, teraz mamy Bena Fostera, Heatona, Steela, Zielera, pewnie chciałbym Polaka w United ale pewnie wiecej zyska jesli jeszcze troche pogra w Legi niz jak zasiądzie na trybunach Old Trafford.

Wróć do „Anglia”