Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 18 mar 2006, 11:44

yazid^ pisze:Cristiano Ronaldo
:o
Tfu, nawet nie wspominaj :lol: Dla mnie CR na Santiago to synonim 12letniego fana z Bravo Sport. Byc moze Portugalczyk ostatnio cos lepiej gra, ale dla mnie juz chyba zawsze pozostanie tym, ktory rozbroil defensywe Benfiki piekna zonglerka na kolanie w strone wlasnej bramki (pozdro Niggaz :lol: ;) ). No i pozniej ten piekny fuck i lzy. Siem zem wzruszyl az :cry: :roll:

Joaquin to swietna opcja. Alma blanca, chlop na poziomie, bo nawet w nedznym Betisie w tym sezonie sie wybija, no i pasowalby do Realu jak zloto. Do tego Hiszpan, przystojny, bez nalogow, ustatkowany, niepalacy i niekarany :lol:
Toudinho pisze:Ja mam nadzieje że w lecie spokojnie zawita na Bernabeu i moze pociągnie ze sobą swojego kolege z druzyny Rivasa luvb Juanito fakt obrona w tym sezonie jest dziurawa ale Ci dwa gracze przezywaja to samo co Joaquin.
Ciekawe jakby sobie poradzil Oliveira :twisted: Z Joaquinem w zeszlym sezonie radzili sobie swietnie, wiec gdyby tak niedrogo go sprowadzic... Wolalbym go chyba zamiast Zlatana. :roll: Tylko nie wiadomo co z nim bedzie po kontuzji.

Wróć do „Hiszpania”