Liverpool (zbiorczy)

Kuba199292
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 127
Kibicuję: Liverpool Lech Poznań

Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Kuba199292 » 08 kwie 2024, 16:24

"Odczucia są oczywiście mieszane. Jestem zadowolony z wielu momentów meczu, prowadzenia 1:0 na Old Trafford, posiadania piłki, statystyki strzałów - to coś niesamowitego. W pewnym momencie powinniśmy i mogliśmy zachować się spokojniej i jaśniej. Nie przeszkadza nam nasza sytuacja. Chciałbym, żebyśmy mieli więcej punktów, ale nie mam się czego obawiać i jestem wniebowzięty, że ci chłopcy doprowadzili nas do takiej sytuacji. Ci sami chłopcy, którzy zmarnowali dzisiaj kilka szans, to chłopcy, którzy przynieśli nam 71 punktów "

"Zdominowaliśmy Manchester na Old Trafford, co może nie jest największym osiągnięciem. Prawdopodobnie gdybyśmy nadal grali, byłoby wspaniale, ale Arsenal to dobry zespół. Jeśli Manchester zagra pod koniec sezonu z nim tak jak dzisiaj, to wygra to spotkanie, jestem tego w 100% pewien. Przykro mi to mówić. Powinniśmy wygrać z Manchesterem obydwa mecze, ale tego nie zrobiliśmy"
Widzę , że nasz trenierio już się nie gryzie w język .
Może to dobrze , bo wczoraj to powinniśmy wygrać.
No i ciężko się nie zgodzić , Arsenal jak wyjedzie na pełnej to jest w stanie takie United rozjechać w proch i pył .Tylko zawsze my musimy sobie robić pod górkę w lidze .
Straciliśmy 6 punktów że słabym United w tym sezonie boli.

https://transfery.info/amp/aktualnosci/ ... ent/208982

Wróć do „Anglia”