Podróże

Awatar użytkownika
YoOoOgI89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 124

Podróże

Post autor: YoOoOgI89 » 24 kwie 2024, 8:16

Slim91 pisze: ↑
24 kwie 2024, 5:14
Powiedziałem ostatnio. Bylem w Pizie. Procz wieży i okolic to nic ciekawego. Na kilka godzin - z lotniska pod wieżę mozna dojść w 25 minut. Chwilowo przypomniałem Florencję oraz Weronę. Tydzień później zawitałem na chwilę do Bristolu i Cardiff(trochę dłużej). Cardiff było okropne. Nie wiem czy nie najgorsze miasto z brytyjskich w którym bylem. Natomiast w ostatni weekend odwiedziłem Czarnogórę. Podogorica - fatalna. Natomiast Kotor ma potencjał, a jakby ktoś łączył to z Dubrownikiem to w ogóle super.

Jutro lecę na tripa Oman, Bahrajn, Dubaj, Abu Dhabi oraz Katar. Lot z Stambułu do Omanu będzie moim 200 lotem w życiu.
Ale się złożyło. Też byłem ostatnio w Czarnogórze, a dokładnie od 16.04 do 21.04. Trzy noce w Kotorze i dwie noce w Budvie. Z Kotoru oczywiście wycieczka jednodniowa do Dubrownika i to był strzał w dziesiątkę chociaż jeden dzień to za mało by wszystko spokojnie zwiedzić. Kotor fajny, dobra baza na wycieczki. Budva straszna, ogromne hotele i kompletny brak ładu w tym mieście. Była jeszcze wycieczka na Jezioro Szkoderskie. Ogólnie Czarnogóra bardzo fajna chociaż też zabrakło 2-3 dni by dokładniej ją objechać. Za dwa miesiące znów Bałkany i tym razem sama Chorwacja
No i już z dziećmi 😬😅

Wróć do „Hyde Park”