Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Woju83 » 19 mar 2006, 19:49

-=MiC=- pisze:Nie masz pojecia na temat transferu to sie nie wypowiadaj. Jak cos to Ballack ma trafic do Chelsea za darmo gdy w leci wygasnie jego kontrakt z Bayernem. Zasada Bosmana.

Sory. Zapomniałem, że Ballackowi konczy sie kontrakt :oops: jesli za darmo to Chelsea może sie skusić, ponieważ Niemiec, to jeden z najlepszych pomocników świata.

-=MiC=- pisze:Ty napewno bys zwolnil czlowieka, ktory po 50latach wygral 2 razy Premiersip i Puchar Ligi.

Ok. Zagaadzam się, bo doceniam Jose. Jednak z takimi piłkarzami trduno coś nie zdobyć, po za tym na początku sezonu, gdzie Chelsea jechała równo, jej rywale głupio tracili punkty.

Dzisiaj nastapiła trzecia porażka w lidze The Blues. Grali na wyjeździe z Fulham i wiedziałem, że nie będzie łatwo. Slby mecz w wykonaniu niebieskich, dopiero pod koniec meczu ocknęli sie i ruszyli w strone bramki gospodarzy. Więcej precyzji w wykonaniu graczy Fulham i mogło być 2-0 do pierwszej połowy. Bramke strzelił Malbranque w 17 min. I znowu mój jedyny ulubiony piłkarz drużynie Chelsea Shaun Wright-Phillips, zagrał tylko 25 min :roll: I potem sie nie dziwcie, że nie może wywalczyć miejsca w pierwszej jedynastce :roll: Tyle samo zagrał Joe Cole :?

Wróć do „Anglia”