Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Chandlerr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 112
Kibicuję: AC Milan

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Chandlerr » 07 maja 2024, 14:24

Mr.Chris pisze:
07 maja 2024, 12:48
Chandlerr pisze:
07 maja 2024, 11:45
Ktoś tu pisał o hitlerze i tym, że konfa by wszystkich z chęcią zagazowała
Ja to pisałem i jak większość moich tego typu wypowiedzi była to hiperbola (chyba nie myślisz, że ktoś naprawdę by w to wierzył?), a nie wjazd lewackiej propagandy. Kilka słów dalej nawet napisałem, że bym na nich głosował (jak to robiłem do tej pory), ale usprawiedliwianie napaści zbrojnej na inne państwo, naszego sąsiada jakim by on nie był, a tym samym konfliktu zbrojnego o podłożu terytorialnym jest dla mnie równoznaczne z drastycznym działaniem na niekorzyść państwa polskiego i może być w przyszłości wykorzystane do naruszenia jego nietykalności. Pomimo głosowania na Konfederację przez kilkanaście lat, nie zamierzam mieć z nimi nic wspólnego dopóki w partii będą pewne osoby i nie ma to nawet grosza wspólnego z "lewacką propagandą".
A to zwracam honor i przepraszam. Ogolnie masz rację, wiele słów które wypowiadają, nawet te z początku wojny były raz, że niepotrzebne, a dwa zwyczajnie głupie. Z tą ukrainizacją Polski też przesadzali, aczkolwiek mnie osobiscie nie dość że irytuje samo w sobie rozdawnictwo, to jeszcze ludziom z obcego kraju, wydajemy miliardy, ale już na podwyzszenie kwoty wolnej czy obnizenie dochodowego, pienionzkow nie ma...
Conrado pisze:
07 maja 2024, 13:07
Mr.Chris pisze:
07 maja 2024, 12:48
Chandlerr pisze:
07 maja 2024, 11:45
Ktoś tu pisał o hitlerze i tym, że konfa by wszystkich z chęcią zagazowała
Ja to pisałem i jak większość moich tego typu wypowiedzi była to hiperbola (chyba nie myślisz, że ktoś naprawdę by w to wierzył?), a nie wjazd lewackiej propagandy. Kilka słów dalej nawet napisałem, że bym na nich głosował (jak to robiłem do tej pory), ale usprawiedliwianie napaści zbrojnej na inne państwo, naszego sąsiada jakim by on nie był, a tym samym konfliktu zbrojnego o podłożu terytorialnym jest dla mnie równoznaczne z drastycznym działaniem na niekorzyść państwa polskiego i może być w przyszłości wykorzystane do naruszenia jego nietykalności. Pomimo głosowania na Konfederację przez kilkanaście lat, nie zamierzam mieć z nimi nic wspólnego dopóki w partii będą pewne osoby i nie ma to nawet grosza wspólnego z "lewacką propagandą".
to bez znaczenia,dla konfatalibów jesteś stracony :ozob:
Kibic Milanu lewakiem, no ciekawe ciekawe.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”