Finał Ligi Mistrzów 2023/2024: Borussia Dortmund - Real Madryt

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3340

Finał Ligi Mistrzów 2023/2024: Borussia Dortmund - Real Madryt

Post autor: Chlopaczek » 09 maja 2024, 19:55

Hersk pisze:
09 maja 2024, 19:21
To postaw 10 kawałków na Real. Ale nie postawisz bo się będziesz bał że przegraja. Więc taka jest ta twoja pewność. Taka trochę niepewna
Pewnosc to mam tylko co do tego ze przez najblizsze dwa lata sobie beda sobie z Ciebie na forum robic jaja piszac o najlepszych pilkarzach w okresie od poludnia do wieczora albo miedzy jedna a druga flaszka i gdyby na to byl kurs 1.6 jak na Real to wchodze w ciemno.

Masz racje ze w pilce nie ma pewnosci. Zawsze moze sie zdarzyc ze najbardziej niespodziewany Norweg obok Oscara Bobba we wspolczesnej pilce czyli Ryerson schowa Viniciusa do kieszeni a Sancho wrzuci na Fullkruga potem juz tylko siedem poprzeczek Realu i niespodzianka gotowa. Albo jakas czerwona kartka. Jednak mowimy o sytuacjach nietypowych bo na papierze Real zjada zoltych forma doswiadczeniem i jakoscia kadry. Juz nie wspomne o odmienianym przez wszystkie przypadki mentalu bo jaki ma Real to wszyscy wiedza a jaki Borussia to pokazali z Mainz.
Wez sobie nawet 30 ostatnich finalow i powiedz mi kiedy byl wiekszy mismatch.

Takze ten. Zycze Dortmundowi zwyciestwa i chetnie sie tutaj zamelduje ciepla czerwcowa noca zeby rozplynac sie nad wspanialym zwyciestwem BVB i napisac laurke dla Marco Reusa ale jestem nomen omen realista.

Wróć do „Puchary Europejskie”