Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 20 mar 2006, 17:23

frank drebin pisze:Jestem ciekawy jak Campbell, Cole i Lauren sie wylecza czy wskocza do pierwszej 11, czy Wenger zostawi dobrze spisujacych sie zawodników? Gdyby to odemnie zalezało to Eboue zostałby pierwszym prawym obronca, nad Senderosem bym sie zastanowił (moze dałbym mu grac az do pierwszego powaznego błedu), a Cole'a od Flaminiego na lewej obronie chyba wszyscy wola.
Pewne jest, że Sol wygryzie Senderosa, no choć Szwajcar już nie popełnia głupich błędów, to i tak jest znacznie słabszy niż Campbell.
To, że Cole wskoczy do pierwszego składu jest wiecej jak pewne. W końcu Flamini gra w obronie z przymusu. nawet pomijając fakt, ze radzi sobie nadzwyczaj dobrze - nie jest nominalnym obrońca. Gdy wyzdrowieje Clichy - to on bedzie bezpośrednim zastępca Cole'a na lewej obronie, Flamini zawsze się przyda w pomocy, tymbardziej przy naszych częstych kontuzjach. hleb grywa coraz częsciej na prawej stronie [z Charltonem naprawdę zagrał świetnie] więc w środku pomocy robi się więcej miejsca dla Flaminiego,
Eboue już na PNA pokazał, że nalezy mu się pierwsze miejsce w składzie kanonierów, gdyby Lauren po kontuzji zastąpił go to bym sie bardzo zdziwił, choc IMO jest to bardzo mało prawdopodobne.
Eboue sprawdza się, ba - jest wyróżniającym się zawodnikiem. Nie wyobrażam sobie aby nie grał w wyjściowej "11"

O Kinga bedzie bardzo trudno - wiele klubów o niego walczy, a on sam nie chce na razie powiedzieć dokąd mu najblizej.
Ja słyszałem o pomocniku Man City Joey'u Bartonie, ale też o bramkarzu Nantes Mickaelu Landreau - to ciekawa plotka :P Choć myślę, że na raize lehmann sprawuje się bardzo dobrze - a my mamy 2 znakomitych młodych chłopaków, którzy w przyszłości bedą się liczyć na świecie [jedne ma bardzo medialne nazwisko :D]

Wróć do „Anglia”