Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 20 mar 2006, 20:47

-=MiC=-

Jak masz ochotę to wróć do tematu o Barcelonie gdzie pisałem o tym zajściu z Deco w roli głównej a przekonasz się, że nazwałem je idiotycznym. Na słowo mi nie uwierzysz zapewne.
-=MiC=- pisze:Pewnie w twoich oczach jego zachowanie bylo napewno dobre i napewno Deco nie jest idiota.
Po przeczytaniu takiego tekstu od razu odechciewa się dyskutować. A później ludzie zarzucją mi, że nie dyskutuję ze wszystkimi :roll: Nie wiem co w tym dziwnego doprawdy skoro wielu userów wypisuje takie idiotyzmy jak pogrubione zdanie tylko nie wiem dlaczego i skąd biorą takie przypuszczenia. Łatwo jest wymyślać różne rzeczy. Gorzej jak przyjdzie do dyskusji na poziomie. Póki co to tylko Ty bronisz Gallasa i nie krytykujesz go a jest za co. Ja Deco krytykowałem, ale co tam. Widocznie nie potrafisz tego ogarnąć. Wypisuje sobie co chcesz.
-=MiC=- pisze:To ze jest to pilkarz Chelsea nie znaczy ze mozesz go obrazac, popatrz najpierw co robia twoi idole z Kataloni, moze ich takze warto nazwac idiotami.
Mogę w takim samym stopniu jak Mourinho i każdy inny, ale to nie ma znaczenia. Zachował się jak idiota i tak go nazwałem. Zachowanie Deco też nazwałem idiotycznym, ale ... a zresztą komu i po co ja to tłumaczę.

Proszę tylko o to, abyś nie zachowywał się jak przedszkolak i nie wmawiał mi czegoś czego nie napisałem. Nie potrafisz znaleść odpowiednieszej odpowiedzi na mój post (jakikolwiek) to się wstrzymaj nie komentuj wcale.

Swoją drogą nie wiem czemu miało służyć przywołanie idiotycznego zachowania Deco. To jakieś usprawiedliwienie dla Gallasa czy jak bo nie wiem o co kaman?

Wróć do „Anglia”