NBA...

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 20 mar 2006, 22:59

berik pisze:No Lukaz Sacramento jest juz bodajze na 7 pozycji w West Conference
niestety ostatnio dostali małej zadyszki - porażki z wyjazdowych meczach z Indianą i dzisiejszej nocy z Minnesotą, :płacze: co sprawiło że spadli na 8 pozycję za LA Lakers :evil: Oba mecze mogli wygrać bo w pierwszych częściach meczów byli wyraxnie górą :?
berik pisze:Mnie zastanawia jedno: czy Iasiah Thomas rozmawia o transferach z Larrym Brownem?bo mnie sie wydaje, ze nie..Sytuacja w tym klubie jest tragiczna....Knicks wydaja chyba ze 130 mln dolarow rocznie(chyba nawet najwiecej w Nba)
Dokładnie, NY wydają najwięcej na płace dla zawodników :!: A co do samego I. Thomasa to pokazuje on że nie jest choćby w połowie tak dobrym managerem jakim był zawodnikiem. Świadczy o tym fakt że sprowadza do Knicks kogo popadnie, nie ważne czy zawodnik pasuje do koncepcji trenera, czy nie. Jakiś koleś ma nazwisko i kiedyś zagrał przynajmniej jeden dobry mecz to nadaje się do NY i jeszcze Thomas daje mu nieporównywalnie duże do umiejętności pieniądze. A w efekcie spowodowało to że w zespole są gwiazdy i słabiaki które nie potrafią ze sobą grać a ciągle się kłócą. Ostatnio głośno nawet o dużym konflikcie Browna z Marburym co juz spowodowało posadzeniem na ławkę zawodnika a prawdopodobnie doprowadzi także do pozbycia się go w przerwie letniej. Ciekawe jak to się ułoży z tą drużyną :think: mi osobiście jest trochę przykro patrząc na ich grę, bo ciągle mam w pamięci czasy, kiedy to w Knicks grał P. Ewing, a ozdobą całej ligi były pojedynki Nowojorczyków z Chicago czy choćby Indianą. :smoke:

Wróć do „Inne sporty”