1.
2.herdek pisze:a trochę z innej strony: Samuel Eto'o opluł w meczu zawodnika Athletico Bilbao i tym samym na ustach gazet nie sam Eto'o, a cała Barcelona jest zła. Ja proponuję, abyśmy złożyli przeprosiny kibicom z Athletico w temacie "Athletico Bilbao" (zbiorczy) a jeśli takiego nie ma to się założy. Pokażmy, że potrafimy przyznać się do swojej winy. Jeśli pomysł wypali to Niggaz, albo ktos chętny ( można we 2-3) w imieniu kibiców Barcelonki złożyliby przeprosiny. Co o tym myslicie ?
Eto'o mówi, że plunął na ziemię i może być to prawda, ale lepiej przeprosić niż żyć w niezgodzie.
3.wilku23 pisze:nużąca jest dyskusja z tobą skoro mamy inne podejście do sprawy.
4.Tomachos pisze:
Prawie - robi wielką różnice...![]()
5.RzuR pisze:kasiorek-ostro,jestes szybszy niz przeciąg...minęło ledwie 17 dni od kiedy to juz nieaktualne!
6.RzuR pisze:musialem przeczytac dwa razy by uwierzyc...
naprawde chyle czola,nieliczny komentarz spod palcow Romanisty,ktory nie huczy o wzbiciu sie Giallorossich ponad ludzkie zdolnosci percpecji na poziom nieosiagalny dla zwyklych smiertelnikow i generalnie przeksztalceniu Tottiego w MegaZorda(to ten z PowerRangers zdaje sie?)
7.Krzysztof Jarzyna pisze:Piwus dał radeWidać, że wraca do formy... Chyba stres związany z występem w jasełkach już minął
8.Snipp_ pisze:Za żadne też bym nie oddał.Smithu pisze:To jest moja Kobieta nie oddam za zadne skarby swiata !
9.Niggaz pisze:To mnie uspokoiło. Już myślałem, że cały post będziesz pisał na poważnie.Krzysztof Jarzyna o Realu pisze:Najlepszy klub XX wieku, czyli praktycznie najlepszy w historii...
10.kaczy pisze:Wyslalem http://pzpn.pl/kontakt.php takiego maila
Witam !
http://www.sport.wp.pl/kat,1728,wid,818 ... 860355.807
http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,12 ... plina.html
JEst jeszzcze full takich stron i opini .
Popatrzcie tylko na komentarze !
Wszystko mowi za siebie !
Co jest do cholery z tym janasem , czy on na boga zakochal sie w Tym Rasiaku co jest wolnym nieskoordynowanym człapiącym badylem.
Przeciez my kibice czujemy sie niekomfortowo z tym faktem powolania .
Zawodnik nie gral przez dlugi czas w klubie . Nawet z lawki nie ogladal , i co ! To czego my (kibice) obawialismy sie najbardziej , niestety stalo sie faktem .
Dlaczego my mamy cierpiec przez takiego ciecia malinowego!
Nie wspomno juz chociazby o zawodnikach ktorzy mogliby go zastapic !
No przeciez ....
ehh mam nadzieje ze chociaz wy jako PZPN bedziecie wiedziec co sie swieci.
W takiej ciezkiej chwili dla nas , musimy sie zjednoczyc i pokazac nasze zdanie o Drewniaku , i jegfo powolaniu
11.Chlopaczek pisze:Ten mecz mnie strasznie podminowal.Mowiac obrazowo wkurza mnie jak przyjezdza ktos do domu mojej wielkiej milosci ktory ona wynajmuje razem z brzydkim przyrodnim bratem a potem ten ktos rznie ja tam w dupe chociaz ona troszke sie stara przed tym bronic.A ja patrze na to jak jakis podgladacz.Wiem ze moge przestac na to patrzec i odejsc ale nie moge bo mam nadzieje ze wyjdzie z tego zwyciesko.Ale tak sie nie dzieje...A to wszystko dlatego ze jej opiekun zapomnial zamknac okna
AtletiFAN pisze:Fakt, popełniłem parę błędów, bo dałem te przykazania, ale trzeba też dodać, że na początku mojej kariery na tym forum, chciałem trochę zapeszyć moją osobowość (chodzi tu właśnie o ten Real), jednak później, chciałem to "dyskretnie" ujawnić, ale się nie udało, ponieważ miałem nie taki nick.