Dlatego też już chyba po raz 4 w tyj dyskusji powtórzę, że ewidentnie podchodzę do kibicowania zupełnie inaczej niż wy. Bardzo się cieszę że udało mi się wreszcie tak ubrać argumentację w zdania, że ktoś to wreszcie zrozumiał
Dokładnie tak, 20 lat temu kiedy zacząłem kibicować Arsenalowi stało się to dlatego że mają do wyboru Real na Polsacie i Arsenal na czeskiej dwójce uznawałem na zimno że w tym drugim meczu piłeczka będzie ładniej chodzić (co mnie w piłce nożnej od zawsze jarało najbardziej) i częściej te mecze wybierałem. Podobnie moje kibicowanie OKC jakieś 10 lat temu wzięło się z tego że Durant z Westbrookiem grali o wiele efektowniej i bardziej widowiskowo niż inne drużyny którym dawałem szansę - włączałem Suprs albo Lebrona i się nudziłem, a młode byczki z OKC dawały show. Tak się to właśnie zaczyna - wchodzisz w jakiś świat którego nie znasz i zaczynają cię przyciągać konkretne elementy, które osobiście stawiasz ponad innymi. A ty kiedy/jak/dlaczego zacząłeś kibicować Liverpoolowi?