Premier League 2023/2024

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Premier League 2023/2024

Post autor: sickstick » 20 maja 2024, 21:21

Eyesmon pisze:
20 maja 2024, 18:13
A'propos tego Carsona to nie jest tak że musisz zagrać X% meczów żeby móc sobie dopisać trofeum? Swego czasu chyba Kuszczak nie dostał medalu za misia bo miał ich za mało
masacra pisze:
20 maja 2024, 18:14
W premier league tak jest (chyba dalej jest c'nie?), Wasilewski też nie dostał medalu za mistrzostwo z Leicester. W LM ta zasada nie obowiązuje.
Eyesmon pisze:
20 maja 2024, 18:14
No to Carson tych 4 misiów nie ma :)
vs
Eyesmon pisze:
20 maja 2024, 20:52
sickstick pisze:
20 maja 2024, 19:47
Czyli Eyesmon sam rozpoczął dyskusję od tezy "Nie można nazwać Carsona mistrzem bo wg mojej wiedzy nie łapie się w pule medali" a kończy lajkowaniem posta o tym że to kto ostatecznie dostał medal to nic nie znaczący detal. Typ jest niepodrabialny :mrgreen:
Jak zwykle nie czytasz ze zrozumieniem. Chodziło o to że Carson ma niby 4 misie, uszatka i jeszcze puchary a zagrał pewnie 2 mecze na krzyż w City. I tego dotyczyła dyskusja. A Ty wbiles w połowie, nie doczytałes o co chodziło i ohoho :) do tego nie napisałem nic takiego że nie można nazwać go mistrzem
vs
Eyesmon pisze:
20 maja 2024, 21:08
No bo dla mnie nie można. Zaczęło się od tego że ktoś napisał jaki Carson ma dorobek a imho to jest mocno na wyrost. Bo gość prawie nie grał w tym City. Statystycznie się okazuje że ma te mistrzostwo (bo przepisu już nie ma o % męczy) ale realnie dla mnie to nie znaczący element zespolu Pepa
Mordo, ty masz schizofrenie? :mrgreen: Najpierw piszesz że nie można go nazwać mistrzem, potem że nigdzie nie napisałeś że nie można go nazwać mistrzem, po czym w kolejnym poście że jednak dla ciebie nie można go nazwać mistrzem.

Wróć do „Anglia”