To powiedz to Bobohawkowi, ktory pierwszy obrazil "swojego".Niggaz pisze:Bo zupa była za słona albo dlatego, że skierował te słowa do użytkownika Bobohawk. Nie rzucamy mięsem w swoim kierunku raczej.
To co inni pisza o mnie to mnie ogolnie nie obchodzi. Ja tylko mu odpowiedzialem to co mysle.cloner pisze:na przyszlosc - nie przejmuj sie tym, co ktos Ci na forum napisze
Oj a ty znowu staruszek jestes.cloner pisze:mlody - a juz wulgaryzmami zarzuca
Mi tez sie podoba.cloner pisze:range ma fajna
Wierzcie mu chlopak pisze bardzo madrze. Bardzo mnie to cieszy ze jedna osoba mnie rozumie. Juz staralem sie pisac madrzej ale taki Lukasz[ACM] i Zaza (bez obrazy) niestety nie mogli tego zrozumiec i najezdzali na mnie za byle co.bagg pisze:kasiorek21 - to moim zdaniem postać za szybko skreślona przez wszystkich. Bo nie wątpię, że umie pisać dobrze i sensownie. Niestety na początku tego nie pokazał, a później musiał się bronić przed atakami innych czego konsekwencją jest wyrobiona ranga. Ale żeby nie było tak słodko to powiem, że za bardzo się tymi najazdami na siebie przejmuje. Powinien pisać swoje i pokazać, że zasługuje na dobrą opinię.[/
Bagg poslucham Cie.