Opisz poprzednika

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 22 mar 2006, 16:34

Spike Spiegel pisze:Wulgaryzmy
Pisząc na forum nie używamy wulgaryzmów! Za każdy wulgaryzm użytkownik zostanie upomniany a w wypadku lekceważenia tego przepisu nawet tymczasowo zbanowany (zablokowana możliwość wchodzenia na forum pod wybraną ksywką lub w ogóle z danego adresu) na średnio 7 dni. Dodatkowo Administratorzy i Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do samostanowienia co jest wulgaryzmem a co nie.

Jak w przedszkolu normalnie :roll: Chcę przeprowadzić, niczym Joanna D'Arc rewolucję przeciwko niesprawiedliwościom forum, albo nie, mam to w dupie.

Bo ja nie wątpię, że kasiorkowi wp się należało. Tylko, że wiele razy wulgaryzmy się bez echa obeszły większego. Ale czego ja oczekiwałem...że sam sobie wp dasz :lol: Zresztą nieważne. Kiedyś K.J. bodajże napisał, że wszelkie wulgaryzmy, nawet kropkowane są zabronione. Tym się kierowałem. Nie było sprawy.

Niggaz pisze:Nie zawsze. Czasami za bardzo mu się nudzi.

Widać brak Zazy, nie?

EDIT:
fieldy pisze:podaj przykłądy ... wyzywam cie Very Happy [powiedz "co" Very Happy]
Co? :P

Zajrzyj do tematów o Chelsea i Bayernie. Nie musisz daleko szukać. 2-3 strony do tyłu i powinno być. Ale z mojej strony temat już skończony.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2006, 16:41 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Gry Forumowe”