bagg nie mów, że koniec sprawy jeżeli pozostawiasz celowo niejasności. Nie ma tak łatwo. Rozmywamy temat, ale posty tutaj nie są naliczane więc nie jest źle.
Przytoczyłeś fragment regulaminu. Fajnie. Dawno nie był aktualizowany, ale oczywiście obowiązuje. Co nie zmienia faktu, że była gadka o wulgaryzmach i ja o tym już napisałem wcześniej. Nie wszystkie wulgarzymy są piętnowane. Zresztą dla mnie to jest sprawa na tyle oczywista, że nie widzę sensu się produkować. Jeszcze na dodatek wspominasz coś o sprawiedliwości czy też niesprawiedliwości. Masz już tyle latek, że powinieneś wiedzieć iż sprawiedliwości nie ma i nie będzie. Zawsze ktoś się będzie czuł pokrzywdzony. Coś tam też wypisywałeś o tym, że sobie WP przecież nie dam. Spoko. Wskaż mi jeszcze kiedy zwróciłem się DO KOGOŚ wulgarnie. Ewidentnie kierując słowo niecenzuralne do usera a nie czegokolwiek innego. Tak łatwo Ci przychodzi pisanie to na pewno taki przykład też znajdziesz.
A to, że zdarza mi się być niekonsekwentnym to pewnie prawda. Objawia się choćby w tym, że nie karam Cię za prowokacje a i do tego mam
prawo. Nobody's perfect.
bagg
Świeżo upieczony rangowicz. Kiedyś miał już dostać taki bonus, ale za bardzo się napinał we włoskich tematach. Grzeczny tylko z pozoru. Młody wiekiem, ale doświadczenie na forum już spore. Dość rozpoznawalna postać. Czasem wyraźnie mu się nudzi a wtedy nie do końca potrzebnie pisze różne rzeczy. Może lubi walczyć choć do końca nie wie o co. Kiedyś wykazywał chyba większą aktywność. Teraz ogranicza się praktycznie tylko do sfery Calcio i ewentualnie najważniejszych wydarzeń. Mógłby nabijać więcej. No i ma w dupie rewolucję przeciwko niesprawiedliwości forum.