I liga

Awatar użytkownika
Precel
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 311
Kibicuję: TSW

I liga

Post autor: Precel » 02 cze 2024, 22:03

To jak Arka przewaliła awans do Ekstraklasy w tym sezonie to naprawdę nadaje się na kryminał i myślałem ze to Wisła w tym sezonie odwaliła, ale Arka mysle ze spokojnie nas przebiła. Mieć prawie pewny awans bezpośredni, zostać w ostatnim momencie na własne życzenie strąconym przes Giekse. No ale dobra już przeżyć te baraże i jakos się doczołgac do Eklasy. Mecz się układał dla nich dobrze ale końcówka to tez taka… w stylu Wisły. Bardzo zaimponował mi Motor pokazując ze awans do I ligi im nie wystarcza i wchodzą do Ekstraklasy jako naprawdę sensacja, choć przed sezonem stawiałem że jeśli awansują to raczej z Feio, tymczasem ten trener jest w Legii - czego chyba nikt się nie spodziewał.

Ale jakby nie było to trochę sprawiedliwość Arkowców sięgnęła, bo jak dla mnie to tej bramki dla nich być nie powinno, w chwili wznowienia gry przez Rosę zawodnik Arki był w polu karnym Motoru, wiec powinno się powtórzyć rzut bramkowy. W każdym razie karma wróciła, a jak na moje to ta karma nadal wraca do Arki - Ruch Chorzów zapewne bardzo chetnie pozdrowi w tym miejscu Siemaszke i Arkę ;) Szkoda tylko że zarówno Ruch jak i Wisła będą miały trudny, daleki wyjazd do Trojmiasta - Lublin bliżej

Wróć do „Polska”