Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Cai
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: Cai » 24 mar 2006, 10:42

Uff odetchnąłem z ulgą. Kontuzja Aimara to nic powaznego i jeśli nie stanie się nic nieprzewidzianego to wybiegnie na boisko już w meczu z Sevillą. Dodotkowo istnieje szansa (choc mała, wiadomo jak to jest z tymi Komitetami Apelacjyjnym w Hiszpani :cry: ), ze zółta kartka, którą pokazał arbiter w sytuacji gdy Pablo nabawił się kontuzji zostanie aulowana, gdyż Valencia wysłała już oficjalną apelację w tej sprawie. Moze się uda, choć ja z góry nastawiam sie niepowodzenie. Tak w ogóle to mamy mały problemem z tymi kartkami. Z Sevillą nie zagra Marchena ( choc w jego przypadku strata to zadna, bo robi bład za błędem. Pozatym wraca Ayala, który zapewne stoworzy duet sr. obrońców z Albiolem), Angulo (w jego przypadku na plus :twisted: ),a tylko jedna zótła kartka dzieli od jedomeczowego bana Ville i Albiola. Trzeba uważać, bo na mecz z Cadiz zostaniemy jeszcze z Mistą w ataku czy Navarro na obronie.

Wracająć do meczu z Sevilla to biorąc pod uwagę absencje w druzynie i obecną formą naszych graczy wystawiłbym taki skład:

Kod: Zaznacz cały

-------------------------Canete----------------------------
--Miguel--------Ayala---------Albiol---------Moretti------
--------------------Albelda---Baraja----------------------
--J.Lo------------------Aimar------------------Regueiro-
------------------------Villa--------------------------------

Zrezygnowałbym na ten mecz z pomysłu z przesunieciem Aimara na skrzydło, bo przecież gramy na wyjeździe, więc nie potrzeba nam dwóch napastników. Wystawiłem Lopeza na prawe skrzydło, bo jestem pewnien, ze poradzi sobie znacznie lepiej niż Rufete (co nie jest problemem, bo gorzej niż on grać nie mozna). Liczę na przerwanie znakomitej passy czterech remisów i jednej wtopy, choć coś czuję zę będzie kolejny podział punktów :cry:

Wróć do „Hiszpania”