Widac bylo ze jest mega wkurwiony grajac z takimi patalachami. Tam poza nim Zalewskim i Urbanskim, kazdy gral doslownie [ch**]. Probierz zmienil pol skladu, czego nie gral Moder, Szymanski i Urbanski od poczatku. Choc nie wiem czy to by cos zmienilo majac w obronie mega [ch**] bednarka i dawidowicza. Kiwior tez gral mega slabo a frankowski to ja nie wiem jak moze byc ustawiany jako lewy obronca.PietroBosman pisze: ↑22 cze 2024, 10:11Jeżeli wyjdziemy składem jak na Holandię (Urbański i Szymański) to przynajmniej powinno być ładniej. Widzieliście wczorajszy wywiad Zielińskiego po meczu?yedraz pisze: ↑21 cze 2024, 23:20Tylko czy mental naszych piłkarzy je udźwignie?PietroBosman pisze: ↑21 cze 2024, 23:03Świecką tradycją naszej Reprezentacji było zwycięstwo w meczu o honor. Może chociaż tyle?
Tam , między wierszami, krytykował Probierza za skład.
Pierwsze 20min stali jak widly w gnoju, obrona drewniana, tam kazdy dawal dupy, jakby nie bylo Zielinskiego to my bysmy zadnej akcji nie przeprowadzili, chyba ze jakims cudem Zalewski by minal 5ciu rywali..
Śmiech na sali jak wpuscil grosickiego, gosc nawet z 5m nie potrafil kopnac pilki w strone bramki, najlepszy zawodnik ekstraklasy, parodia jak [ch**].
Mieliwmy w ataku 2 wieze, fo juz bylo idiotyzmem, bo zaden z n, ich nie potrafi utrzymac pilki, to sa typowe 9, w obronie dwa drewna, w pomocy 2 kolesi co nie potrafi utrzymac sie przy pilce, a probierz mowi ze nic by nie zmienial. No [k****], śmiech na sali.
Wichniarek chyba jako jedyny potrafił skrytkowac co sie dzialo, ale ciagle mu ten zjeb przerywal.