GRUPA D: Polska, Holandia, Austria, Francja

Chandlerr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 125
Kibicuję: AC Milan

GRUPA D: Polska, Holandia, Austria, Francja

Post autor: Chandlerr » 22 cze 2024, 10:57

PietroBosman pisze:
22 cze 2024, 10:11
yedraz pisze:
21 cze 2024, 23:20
PietroBosman pisze:
21 cze 2024, 23:03
Świecką tradycją naszej Reprezentacji było zwycięstwo w meczu o honor. Może chociaż tyle?
Tylko czy mental naszych piłkarzy je udźwignie?
Jeżeli wyjdziemy składem jak na Holandię (Urbański i Szymański) to przynajmniej powinno być ładniej. Widzieliście wczorajszy wywiad Zielińskiego po meczu?
Tam , między wierszami, krytykował Probierza za skład.
Widac bylo ze jest mega wkurwiony grajac z takimi patalachami. Tam poza nim Zalewskim i Urbanskim, kazdy gral doslownie [ch**]. Probierz zmienil pol skladu, czego nie gral Moder, Szymanski i Urbanski od poczatku. Choc nie wiem czy to by cos zmienilo majac w obronie mega [ch**] bednarka i dawidowicza. Kiwior tez gral mega slabo a frankowski to ja nie wiem jak moze byc ustawiany jako lewy obronca.

Pierwsze 20min stali jak widly w gnoju, obrona drewniana, tam kazdy dawal dupy, jakby nie bylo Zielinskiego to my bysmy zadnej akcji nie przeprowadzili, chyba ze jakims cudem Zalewski by minal 5ciu rywali..

Śmiech na sali jak wpuscil grosickiego, gosc nawet z 5m nie potrafil kopnac pilki w strone bramki, najlepszy zawodnik ekstraklasy, parodia jak [ch**].

Mieliwmy w ataku 2 wieze, fo juz bylo idiotyzmem, bo zaden z n, ich nie potrafi utrzymac pilki, to sa typowe 9, w obronie dwa drewna, w pomocy 2 kolesi co nie potrafi utrzymac sie przy pilce, a probierz mowi ze nic by nie zmienial. No [k****], śmiech na sali.

Wichniarek chyba jako jedyny potrafił skrytkowac co sie dzialo, ale ciagle mu ten zjeb przerywal.

Wróć do „EURO 2024”