Widze że ostatnie tygodnie przyniosły wiele ciekawych wyników, sporo emocji jak i kolejne plotki dotyczące naszych nowych nabytków, ba i nawet trenera
Jedno jest pewne scudetto oddajemy w ręce Starej Damy, i z tym trzeba sie pogodzić. Pozostaje nam walka o jakze upragniony, oczekiwany Paryż. Najpierw jednak przebiegi z innym francuskim teamem i jakże wielkie spektakle z Blaugraną
Cieszy świetna dyspozycja naszego zespołu w ostatnich meczach, pomimo kłopotów z formacją defensywną jak " na złość" nie tracimy bramek kilka meczów z rzedu, gdzie kilka miesięcy wczesniej notorycznie popełnialiśmy głupie błędy ( szczególnie przy stałych fragmentach gry)
Dlaczego nie graliśmy tak wcześniej..?
Coż. Było minęło. Należy żyć z dnia na dzień i żyć chwilą
Tak więc w dniu dzisiejszym kolejne spotkanie w ramach rozgrywek Serie A. Rywal będzie wymagający, więc nie możemy pozwolić sobie na odrobine dekoncentracji. Trzeba pamietać, ze po drugiej stronie występuje Luca Toni. Tak, to ten sam zawodnik który strzelił w bieżących rozgrywkach 24 gole ( w tym jak pamietamy 2 Milanowi) - ostatnio jakby pod formą.
Carlo ma w zanadrzu spotkanie z Lyonem, wiec myśle iż kilku zawodników odpocznie. Stawiam na ciekawy spektakl i pewne zwyciestwo naszych 2-0, 3-1! Obym sie nie mylił !!
PS Mam dwa zapytania:
1) Wie ktoś czy spotkanie z Lyonem będzie transmitowane w TV ?
2) Jako że ostatnio nie ma Mnie w kraju, przez co nie mam czasu na zabawy z netem prosze o ostatnie skróty meczów Milanu tj. z Juve i Udine!!
Dziękuje i Pozdrawiam
FORZA MAGICO MILAN
PER SEMPRE ROSSONERO