AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 715

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 02 lip 2024, 17:34

David to bardzo solidny piłkarz. Nie jest to mój ideał, ale gość regularnie strzela bramki. Pewnie jest gdzieś dalej na liście a być może w ogóle, bo Fonseca go nie chce. Nie wiem. Może wyskoczą z nim z kapelusza.

Lukaku to problem jest taki, że ona gra najlepszą piłkę z Conte i lub w ustawieniu z dwoma napastnikami. My nie mamy ani jednego ani drugiego.

Nie wiedziałem za wiele Dovbyka, ale jakby się sugerować pojazdem na Leao za euro to ten gość w ogóle nie powinien być brany pod uwagę. A na poważnie 27 lat, jeden dobry sezon i wysoka kwota.

Gimenez to dla mnie materiał na olbrzymiego flopa. Dla mnie to o wiele gorsza i droższa opcja niż David.

Broje nawet nie będę komentował. On byłby fajną opcją gdybyśmy mieli pewnego napastnika i wtedy on do spróbowania a nie w momencie gdy mamy Colombo, Origiego i Jovicia jako nasze strzelby.

Tak jak pisałem wcześniej - po tym jak było wiadomo, że nie będzie szans na Zirkzee poszedłbym po Davida i Pavilidisa. I jako, że Grek już gdzie indziej to pewnie poszedłbym po Davida plus takiego Denkeya czy coś.

Oczywiście nie biorę pod uwagę nierealnych opcji jak Gyorkes czy Alvarez.

Wróć do „Włochy”