oleguer drewniany? spojrz na sergio '27 baniek' ramosa.
dlaczego mlodzi odchodza? tak jak pisal niggaz. nie dla kazdego jest miejsce w barcy. nawet jak sa bardzo dobrzy, to czesto to nie wystarcza na gre w katalonii.
wenger zlodziejem? tak. nie chodzi o to, ze w barcy i tak by sobie cesk nie pogral, raczej. chodzi o to, ze wyciaga go za free. a jest na tyle dobry, ze jakby go wenger nie ukradl, to jezeli by sie nie miescil, to mozna by na nim zarobic. kibicowi zalezy na dobru klubu. a dla klubu nie jest dobre jak wenger kradnie bardzo dobrego zawodnika i nic za to nie placi. chce miec, niech buli katalonii, za to, ze go wychowala i nauczyla wszystkiego.
nie placze z powodu, ze wenger to zlodziej. jedyne co, to sie troche denerwuje. juz tak mam, ze nie lubie zlodziei (zajebali mi wczoraj 4 stowy, nawet nie wiem kto. jak spotkam, znajde, dowiem sie, to zapierdole, polamie rece choojowi, lub tez choojom).
wengera mam gdzies. to co jest najwartosciowsze i tak nie buchnie. niech zre ochlapy po lwie. barca nie jest klubem, ktory sie musi o to martwic. nie zarabia na transferach, nie taka jest polityka, i nie takie sa potrzeby.
iniesta slabszy od ceska? watpliwe conajmniej. iniesta jest kapitalny, tylko goli strzelac nie potrafi (pala, to co zrobil w ostatnim meczu, to masakra. jak mozna byc az tak niezdolnym, do podjecia decyzji o strzale).
trudno sie nie cieszyc, jak sie oglada wychowanka barcy jadacego w kapsko real. visca cesk.100% barcelonismo ;] pisze:Trudno nie płakać czasem kiedy ogląda się wychowanków Barcelony grających piękną piłkę
giuly jest pala. zdenerwowal mnie w tym meczu. co za łoch. fuera giuly. dobrze, ze nie jest az taka pala jak baptista i ze tyle nie kosztowal. minuta ciszy dla kibicow realu...................................................................................... co oni musza przezywac, jak ja sie na giulyego denerwuje.
kto stawia w zakladach bukmacherskich na barce po przerwie swiatecznej, ten musi byc pala po prostu. conajmniej glupie. i nie chodzi o to, ze nie wchodzi, bo wchodzi (z reguly). chodzi o to, ze jest to totalnie nioplacalne. myslenie nie boli, powaga.
co fakt, to faktk@li pisze:jestem głupi
ezquerro za giulyge = z deszczu pod rynne.
strata punktow z malaga. smiech na sali, mimo absencji kluczowych pilkarzy. brak motywacji? spoczecie na laurach? zachlysniecie sie soba? gracie dla katalonii, dla barcy. zrozumcie, pojmijcie i pamietajcie o tym. mes que en club. brak zaangazowania, to brak szacunku, a ten jest niewybaczalny. jestecie zawodnikami barcelony, to zobowiazuje...
wstyd i wkurwa
czy sa jakies obawy przed meczami z benfica? o dziwo nie. pokazali juz w tym sezonie, ze graja swietnie, graja z polotem, graja niepokonywalnie... jak im sie chce. a co do LM jestem pewien, ze im sie chce. dlaczego w lidze, tym bardziej teraz im sie az tak nie chce mozna zrozumiec, gorzej zaakceptowac. nosza koszulki barcy i zawsze powinni o tym pamietac i zdawac soebie sprawe co to oznacza i jaka ma wartosc. barca to katalonia, katalonia to barca, to tradycja, historia, jezyk, narod, patriotyzm, milosc, oddanie, poswiecenie. wkurza jak ktos o tym nie pamieta.
Mysle, ze 3 WP. Chyba wielkiej krzywdy Ci nie zrobie