AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 717

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 03 lip 2024, 7:53

Nie wiem czego, ale mam nieodparte wrażenie, że tu się nie wydarzy nic dobrego dopóki nie sprzedamy kogoś za poważniejsze pieniądze.

Natomiast co mnie bardziej martwi to nazwiska ostatnio łączone z nami przez coraz bardziej wiarygodne źródła. Nie wiem może one nic nie wiedzą i wyskoczą z kimś z kapelusza, ale w dzisiejszych czasach bardzo trudno jest utrzymać coś w tajemnicy i jeden Okafor tego nie zmieni. Bardziej mi to wygląda na strategię późnego Gallianiego niż superscouta.

No, ale jako że oczekiwania mam bardzo małe wobec obecnych decydentów także przynajmniej nie będę zbytnio rozczarowany.

W tej chwili powinniśmy się porównywać do Interu i Juventusu. I Inter praktycznie już może zamknąć okienko i ma wszystko obsadzone. Juventus praktycznie kluczowe pozycje też. Ja wiem, że jest czas, ale trochę słabo to wygląda.

Plus jest taki, że mimo gorszego wyniku w LM i inwestycji w grunty pod stadion plus Milan Futuro zakończył Milan kolejny rok na plusie - 10-20 mln euro. No ale co to daje to nie wiem. Poza Księgowym Scudetto.

Wróć do „Włochy”