Lost - Zagubieni [serial]

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: meecik_mks » 26 mar 2006, 16:53

wczoraj oglądnołem sobie 16 odcinek i stwierdzam, że był średni... ale jest kilka moich uwag :) Mianowice:
Lakier pisze:Bonso napisał:
No więc początek niezbyt, od razu wiadomo było, że Sun będzie w ciąży, tylko ciakwi mnie, czy jednak miała zbliżenie z tym jej nauczycielem Razz

Pewnie ze miala. Widziales jakie miala smutne oczy i w ogole, gdyby Jin byl plodny, to ona skakalaby z radosci ze jest w ciazy, a tak to wie ze go oszukuje.
Taa Jin niby jest bezpłodny... a jak wyjaśnisz to, że Lock sobie śmiga po wyspie na nóżkach :D Jak dla mnie Jin po prostu tak jak Lock wyzdrowiał... :)
Bonso pisze:Akcja z mapą niezła, ciakwe co tam znajdą Cały odcinek ocenił bym na 3-, gdyby nie ta końcówka Henry miesza, oj miesza...
Miesza miesza, i mądrze mówi :) Normalnie móglby tak zrobić, że namalował im droge prowadzącą do zasadzki... ale w ten sposób udowodnił by tylko, że jest innym, a tak chce po prostu dowiedzieć się jak najwięcej, rozejrzeć się... (co to za komputer...) i potem sobie zwiać do swojego teamu... wiedząc co nieco... :)

W następnym odcinku z Lockiem w roli głównej, ma się wydarzyć 5 jakichś ważnych rzeczy... jedną jest pewnie tak jak napisał Lakier, znalezienie balonu... a drugą jest :

podobno otworzenie się tych drzwi pancernych w bunkrze... czyżby znowu coś z cyferkami ? :D

To na tyle :)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”