Copa America 2024

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2493
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Copa America 2024

Post autor: HMK » 15 lip 2024, 15:37

Ja ogólnie nic nie mam do koncertów przed wydarzeniem, nic nie mam do pomysłu, aby w przerwie przez te 10 minut znowu sobie ktoś pośpiewał, niezbyt mnie to interesuje, bo zazwyczaj transmisję odpalam 5 minut przed meczem, a w przerwie akurat jest czas skoczyć do łazienki/iść po picie/poprzeglądać twittera, ale pewnie komuś by się taki "mini koncert" jakiejś Shakiry czy innej Ani Dąbrowskiej spodobał, może przede wszystkim ludziom na stadionie, ale nie róbmy z meczu piłkarskiego dodatku do koncertu. Tj. przed startem spotkania niech sobie nawet śpiewają i dwie godziny, kto będzie chciał to obejrzy, ale niech mecz się zaczyna punktualnie (to tak piszę na przyszłość, wiem że wczoraj były jakieś inne problemy na finale), niech w przerwie sobie dośpiewa ta gwiazda wieczoru ze trzy numery, ale niech to w żaden sposób nie wpływa na czas spotkania. Ja wiem, że to Ameryka, a dla nich te koncerty i show w przerwach między połowami/tercjami/itp. to jakieś święto, ale niech te atrakcje zostawią sobie na ten dziwny sport, gdzie odbijają piłkę do tenisa kawałkiem drewna i biegają jak głupi czy inny soccer amerykański.
To jest moja główna obawa w kontekście Mundialu za dwa lata. Raz, że może być cyrk podobny do wczoraj, dwa, jakieś pseudokoncerty wydłużające sztucznie mecz do czego mam nadzieję nie dojdzie i ktoś w FIFIE zwróci im na to uwagę/ktoś w USA jednak organizacyjnie pomyśli o tym odpowiednio wcześnie.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”