Pfffff to po co ja to wszystko pisałemKrzysztof Jarzyna pisze:Na napinke Niggaza nie chce mi sie odpisywac, bo ide spac.
Ale gdyby Real nie wywalczył takiego dobrego wyniku z Depor to napewno kibiców wierzących w jakiś lepszy obrót sprawy podczas GD byłoby mniej. Teraz bądź co bądź sporo osób podbudowanych wczorajszym wynikiem może mieć jakieś nadzieje a co za tym idzie więcej kibców Realu będzie zawiedzionychKrzysztof Jarzyna pisze:Dlatego patrzac na to co pisza obecnie kibice Barcy - "cieszcie sie bedzie bardziej bolalo, ble ble ble", mozna to odwrocic i napisac, ze jest tylko wiele do zyskania. Jak przegraja, wiele osob sie nie zdziwi. Jak nie przegraja - wiele sie zdziwi.
Takiego obrotu sprawy w listopadowych GD nie spodziewał się chyba nikt i nie chodzi tutaj o wynik a właśnie o styl. Real nie grał. Tym razem będzie inaczej zapewne, ale wynik może nie będzie się za bardzo różniłKrzysztof Jarzyna pisze:Przede wszystkim chcialbym zobaczyc walke. Moga przegrac, ale zeby nie zagrali jak w listopadzie, kiedy przeszli sobie obok meczu.
madrid_fan pisze:traci jako pierwsza bramkę z Getafe (wiem wiem w końcu wygrali ale chodzi mi o to że to nie jest ta sama forma co na początku rozgrywek)
Sprawdź jeszcze kto wywalczył pierwszy rzut rożny a nie kto miał ich więcej. Sprawdź kto pierwszy odebrał piłkę a nie kto miał więcej odbiorów. Chyba rozumiesz do czego zmierzam
madrid_fan pisze:Jak dla mnie na bramki można zasłużyć tylko i wyłącznie skutecznością... Z przebiegu meczu można najwyżej na wygraną...
Na bramki można zasłużyć skutecznością
Z przebiegu mecz nie można zasłużyć na bramki, ale na zwycięstwo już tak
Nie no Hala po prostu