Opisz poprzednika

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 27 mar 2006, 11:37

Zawsze można nagiąć zasady zabawy i przypadkowo nie opisać poprzednika tylko kogoś przed poprzednikiem :P Zresztą to jest częste zjawisko więc nie wiem w czym problem :wink:

I nie myśl Piotrek, że nie wiem jaki był Twój cel :lol: Napisałeś to tylko po to, aby zostać opisanym bo jesteś teraz pierwszy w kolejce a w zasadzie to byłeś bo teraz mnie opisujta :rotfl:

...

'Piotrek' :wink:
Stara się zadbać o rozrywkę na forum prowadząc mniej lub bardziej popularne zabawy typu 'Złote Usta' czy inne 'Pytania do...'. Jeszcze do niedawna wielu zapewno myślało, że na piłce to się on raczej nie zna skoro rzadko pisze w tematach typowo piłkarskich. Dopiero od niedawna znamy go jako sympatyka Eredivisie. Ogólnie rzadko pisze, ale to pewnie dlatego, że siedzi gdzieś w coffee shopie w Amsterdamie. Tam wszystko dociera z opóźnieniem chyba o czym świadczy jego avatar. Zamieścił tam własne zdjęcie kiedy moda na takie lansowanie się już dawno przeszła. Popiera mnie jak dobra żona (wtajemniczeni wiedzą o co kaman :lol: ). Chyba interesuje się też trochę muzyką, ale to niepotwierdzone informacje z triballfootball.com.

Nic ciekawego ogólnie się nie dało napisać bo nie robi z siebie idioty na forum :? :wink:

Wróć do „Gry Forumowe”