Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 27 mar 2006, 13:57

ja myślę, że postawił 3 zł na wybrane losowo mecze, coś z handicapem - miał szczęście :D

Niggaz pisze:Niech mnie ktoś przytuli
Obrazek

Niggaz pisze:Ja muszę wyrzucić coś z siebie bo nie mogę dalej z tym żyć. Ten temat będzie odpowiedni.

Stoję na przystanku. Autobus za 15 minut. Wbijam rekreacyjnie do STS-u z zamiarem zainwestowania trzech złociszy. Ewentualną wygraną przeznaczyć miałem na szeroko pojęte picie. Wytypowałem sobie jakieś badziewne mecze bez przygotowania (Tottenham, Shelbourne, Piacenza, Olimpiakos z handicapem i coś jeszcze) no i staję w kolejce do pięknej pani. Obok druga przepisuje zdarzenia na tablice. Czekam w tej kolejce i czekam niecierpliwiąc się coraz bardziej (autobus niebawem) a facet przede mną coś podejrzanie długo stoi przy tej kasie. Odsunąłem się nieco na bok, aby przylukać co się dzieje a tam pani przy kasie z jęzorem na podłodze i oczami na wierzchu.
już myślałem, że napad jakiś czy coś :? To pewnie Zaza był - musiał wygrać kasę na nowego kompa :D
Niggaz pisze:A teraz wyboraźcie sobie jak dziwnie się czułem kiedy ekspedientka zapytała mnie o stawkę na mój kupon. Odpowiedziałem po cichu - 3 złote.
:lol2:

Wróć do „Bukmacherka”