FMy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 27 mar 2006, 19:12

_Tiesto_ pisze:Po zakupieniu Messiego, M. Lopeza i Del Horno wyglada to troche lepiej
A który masz sezon bo w pierwszym na transfery w Romie dostałem nico powyżej 2 mln euro :cry:
Loczek pisze:wejdź w opcje mededżera i ustaw sobie, żeby odpowiedzialny za trening, wystawianie składu itd był asystent, a jak skład ustalasz, też niech Ci asystent pomoże
Ja w ogóle nie proszę asystenta o pomoc bo on podejmuje jakies dziwne decyzje, nawet przydziela piłkarzy nie na swoją pozycję.
_Tiesto_ pisze:A wystawiając skład na mecz to kierujecie się nazwiskami, forma, kondycją??
Dokładnie mówiąc to wszystkim po trochu. Chociaż jak koleś nie ma formy to u mnie nie ma przebacz, nawet jakby się nazywał Ronaldinho :shock: Kilka meczów przerwy nikomu nie zaszkodziło, a powinno spowodować lepsza motywację.
Ja gram Romą, rozegrałem coś około 10 spotkań i przegrałem 1 mecz (z Chievo na wyjeździe), jeden zremisowałem (z Milanem u siebie) a resztę wygrałem :P Zawodnicy nie mają jakichś zadziwiających statystyk meczowych, a wręcz przeciwnie - na ogół są one średnie. Mam ustawiony wymyslony przeze mnie trening i gram taką taktyką 4-2-3-1 (dwóch defensywnych i 3 ofensywnych pomocników, na lini środkowej nie mam nikogo) Możę właśnie spróbuj jakąś inna taktykę.
Powodzenia :wink:

Wróć do „Hyde Park”