Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA » 27 mar 2006, 19:48

O niezapomniane przeżycia nie musisz się martwić Tomusmc :wink: Takie mecze zawsze pozostaja w pamięci na dłuuuugi czas.

No Juventus też może nie zagra w najlepszym składzie, ale jak już powiedział fieldy- Freddie to taki facet od czarnej roboty w naszej drużynie. Jak gra to wszędzie go pełno. Szybki, zwinny, doświadczony. Jego brak z pewnością da się we znaki :?
fieldy pisze:skąd takie informacje ?

Wynika to z naszego terminarza. Do końca sezonu jest bardzo napięty, a do tego trzeba doliczyć jeszcze jeden mecz. Napisałem że w ostatnim tygodniu, bo już uwzględniam że przejdziemy dalej w Champions League i niektóre terminy będą zajęte na znacznie ważniejesze mecze :wink:

fieldy pisze:dla mnie jest oczywiste, ze Pat zostanie ciepło przywitany, tyle lat u nas grał na najwyższym poziomie, kibice o nim pamietają i pamietać będą tylko dobrze, bez względu na wynik rywalizacji w tym dwumeczu

Co do tego chyba nikt nie może mieć wątpiliwości. Patrick grał u nas przez bodajże dziewięć lat oraz był wieloletnim kapitanem i "przywódcą" drużyny. Z pewnością większośc naszych piłkarzy rozpoczynając swoją karierę w Arsenalu właśnie z Niego brała przykład. To samo kibice. Z tego co wiem to już nawet zaplanowali, że podczas meczu będą śpiewać "Vieira, o oh, Vieira, o o o oh..." :wink:
Ostatnio zmieniony 27 mar 2006, 19:50 przez RóżA, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”