Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 27 mar 2006, 19:49

fieldy pisze:i Del Piero - powinienneś o nim wspomnieć skoro patrzy na nas z twojego ava
Kurde miałem o nim napisać, ale zapomniałem :lol: naszczęście w rewanżu powinniśmy go zobaczyć jeśli nie załapie kolejnej kontuzji po drodze. O wiele bardziej wolał bym zobaczyć Alexa niż Ibrahimovica bo niestety Szwed nie jest w formie i ostatnio nie strzela bramek. Liczę, że w meczu z Arsenalem się odblokuje :roll:
fieldy pisze:Myślę, ze wasze osłabienia sa wieksze
Teraz masz rację, chociaż Del Piero jest rezerwowym to gra lepiej niż Zlatan. Nedved to nasz motor napędowy i strata tego zawodnika jest dla Juventusu największym ciosem. Birindelli nie gra od początku sezonu więc to nie jest żadna strata tak naprawdę.

Skład na Arsenal bym dał taki:

Buffon - Balzaretti, Thuram, Cannavaro, Zambrotta - Camoranesi, Emerson, Vieira, Mutu - Ibrahimovic Trezeguet

Ewentualnie Zambrotte dałbym na prawą zamiast Balzarettiego, a na lewą Chielliniego 8) Wszystko jednak zależy od trenera, ale wątpię żeby jego ustawienie było inne niż to moje bo jeśli chodzi o taktykę to Capello nie ma raczej większego pomysłu niż 4-4-2. Nie ma Alexa więc nie zastosuje taktyki trójzębu (Del Piero - Trezeguet - Ibrahimovic), która nie raz pokazała, że jest groźna. Raczej na bank zagramy w standardzie. Liczę, że nie padnie mu na głowę i nie wstawi Blasiego na prawą obronę (chociaż tam sobie nie źle radzi) ani do pomocy, w której jest konkretnym zerem. Pozdrawiam

Wróć do „Anglia”