AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3339

Post autor: Chlopaczek » 27 mar 2006, 20:09

Naziemne buki to zwykli zdziercy.Shevchenko strzeli pierwszy za 5.Ja ma w SB za 6.5 i nie musze odprowadzac 10% podatku od ewentualnej wygranej.

Oczywiscie nie odmowilem sobie zagrania na zwyciestwo Milanu po krusie 3 (zwlekalem i spadlo bo jeszcze wczoraj bylo za 3.2).Do tego Benfika zwyciestwo za 3.2 (w przypadku remisu zwracaja mi postawiona kwote).

Ale wracajac do meczu.Mysle ze bez problemu strzelimy bramke ale sadze ze tez przynajmniej jedna stracimy.Najlepiej by bylo ukluc juz w pierwszej polowie a potem czekac na ataki Lyonu i dorzucic druga po kontrze.Brak Juninho to duzy handicap dla Milanu i trzeba to wykorzystac.

Ostatnio we Francji gralismy z Lens w fazie grupowej LM sezonu 2002/03.Przegralismy 2:1 mimo ze prowadzilismy po strzale Shevchenki.
Lyon ma swietny bilans u siebie w Lidze Mistrzow.Z ostatnich 14 spotkan wygrali 10 a 4 zremisowali.Ostatnio pokonal ich Ajax dosc dawno bo w pazdzierniku 2002 roku.Milan musi to miec na uwadze ale na pewno te fakty nie skrepuja im nog.

Bedzie dobrze :) Niestety po ewentualnym wyeliminowaniu Lyonu bedziemy musieli wygrac LM co mnie troche martwi.Lyon to ostatnia zapora na ktorej mamy prawo sie wykoleic.Porazka w polfinale czy finale juz sprawi mi duzy bol i zawod.Chcialbym tego uniknac.
Wiec zwyciestwo w LM albo smierc teraz :P

Forza Milan.

Wróć do „Włochy”