Bascombe tez o tym pisze oczywiscie nie sa to tier jedynki ale oni sie w sumie najczesciej uruchamiaja jak trzeba cos potwierdzic na koncu procesu. Ja mysle ze cos tam na rzeczy bylo/jest co mnie troche martwi ale ten tekst o ocenianiu zawodnikow to nic innego kolejny frazes. Tzn. mam nadzieje ze w klubie oceniaja zawodnikow czesciej niz raz co jakies lato. A tak to moze sam Gomez chce odejsc? Jedynka na srodku nie bedzie chyba ze wszyscy sie polamia.
Dobra mniejsza. Musimy cos przegrac w sparingach bo same zwyciestwa nie wroza nic dobrego. Ogarnalem jedynie skroty z meczu z Arsenalem. No tu sensowny srodkowy pomocnik bedzie naprawde potrzebny. Przydaloby sie tez zaczac myslec o lewej obronie bo Tsimikas jest slaby a Robertson jak jeszcze troche pogra ale lapie coraz wiecej kontuzji. No ale lewa obrona to strzelam najszybciej jakis 2026 rok.
W ogole ta pilka jest bardzo podobna do tego koszmaru De Zerbiego. Tylko mam nadzieje ze bedziemy troche bardziej elastyczniejsi i chyba tak bedzie bo nie jestesmy zafiksowani tylko i wylacznie na krotkim podawaniu dookola bez wiekszego celu. Ciekawe jaki jest pomysl na Trenta (oprocz puszczenia go za darmo hehe) bo umowmy sie ale ta jego rola w zeszlym sezonie to byla czesto karykatura porzadnego buildupu i miala na celu stworzenie jak najlepszych warunkow do przerzucania dlugich pilek na lewo i prawo. Srednio widze na to miejsce w buildupie Lysego.