Złote Usta

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 27 mar 2006, 23:13

Wstępu do ogłoszenia wyników nie będzie. Ania dostała z półobrotu.

-----------------------------------------------------

Styczeń & Luty 2006

1 miejsce :arrow: Tomachos (14 głosów)
Tomachos pisze:Obrazek

Prawie - robi wielką różnice... :lol:
2 miejsce :arrow: herdek (12 głosów)
herdek pisze:a trochę z innej strony: Samuel Eto'o opluł w meczu zawodnika Athletico Bilbao i tym samym na ustach gazet nie sam Eto'o, a cała Barcelona jest zła. Ja proponuję, abyśmy złożyli przeprosiny kibicom z Athletico w temacie "Athletico Bilbao" (zbiorczy) a jeśli takiego nie ma to się założy. Pokażmy, że potrafimy przyznać się do swojej winy. Jeśli pomysł wypali to Niggaz, albo ktos chętny ( można we 2-3) w imieniu kibiców Barcelonki złożyliby przeprosiny. Co o tym myslicie ?

Eto'o mówi, że plunął na ziemię i może być to prawda, ale lepiej przeprosić niż żyć w niezgodzie.
3 miejsce :arrow: Chlopaczek (5 głosów)
Chlopaczek pisze:Ten mecz mnie strasznie podminowal.Mowiac obrazowo wkurza mnie jak przyjezdza ktos do domu mojej wielkiej milosci ktory ona wynajmuje razem z brzydkim przyrodnim bratem a potem ten ktos rznie ja tam w dupe chociaz ona troszke sie stara przed tym bronic.A ja patrze na to jak jakis podgladacz.Wiem ze moge przestac na to patrzec i odejsc ale nie moge bo mam nadzieje ze wyjdzie z tego zwyciesko.Ale tak sie nie dzieje...A to wszystko dlatego ze jej opiekun zapomnial zamknac okna
===================================

Przypominam o oddawaniu propozycji na marzec. Głosowanie już za kilka dni.

Wróć do „Gry Forumowe”