FMy

Awatar użytkownika
_Tiesto_
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: _Tiesto_ » 28 mar 2006, 16:31

Lukaz pisze:A który masz sezon bo w pierwszym na transfery w Romie dostałem nico powyżej 2 mln euro Crying or Very sad

No ja grałem pierwszy sezon, teraz zacząłem 2! Mi tez dali cos powyżej 2 mln., ale sprzedałem Cassano za 22mln. do Bayernu, pozatym Perrotte za 5.75mln., Kouffura coś koło 4.5mln. i Tommasiego chyba 3.75mln. A Messi taki drogi niejest, wystarczy dać 10mln. i jest sprzedany! M. Lopez strzelił parenascie goli, ale dałem 15 z tym ze 9 musze oddać w ciągu 12miesięcy chyba :?

A po wielu meczarniach w grze, pierwszy sezon fatalny 8 miejsce, w przerwie letniej pobawiłem sie tymi treningami itp. teraz jak narazie wszystkim na treningu poszły strzałki w góre i jest dobrze ( wczesniej z tym był problem, chyba zły trening )! Po sezonie za darmo sprowadziłem Recobe, kupiłem dodtakowo Vagnera Love z CSKA, bardzo dobry napastnik!
Karmelinho15 pisze:Nie uważam ,żeby pomoc asystenta była najlepsza.
No mi asystent przy ustalaniu składu doradza np. na lewa Manciniego :? Ogólnie skład wybierany przez niego jakos mi sie niepodobał!
Teraz po rozpoczęciu nowego sezonu gra jakos lepiej idzie, 3 mecze ( 2 wygrane i remis ) Zawodnicy mają bardzo dobre morale itp. narazie wszystko sie dobrze układa :P
Karmelinho15 pisze:Ważne są także w przerwie meczu i na koniec meczu rozmowy z piłkarzami.

Z tym ze mam wersje po angielsku ( spolszczenie nic mi niedało, tylko pare wstawek polskich słów ), i jakos niełape sie w tym języku, ale juz niedługo wybieram się chyba po orginał do sklepu.

Dzieki wszystkim za porady! :wink:

Wróć do „Hyde Park”