Sigi, Avatary- pokaż swoje prace

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: k@li » 28 mar 2006, 22:37

meecik_mks pisze:moja najnowsza praca
Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to wspaniały render, naprawde gratulacje! Troszeczke mniej podoba mi się tło i w herbie Barcy zmniejszyłbym opacity i dał go czarno - białego, ale ogólnie bardzo ładna praca!
Adi_LFC pisze:Oto moja chyba 5 praca.Prosiłbym o ocene.
Bardzo słabe, tło, jeszcze gorszy render, brzydki napis z niepotrzebnym podkreśleniem, widać, że dopiero zaczynasz, a więc próbuj dalej...
Marq pisze:Poprawiona wersja. Lepiej wygląda?
Podobnie jak wyżej, widać, że dopiero zaczynasz, więc potrenuj, poćwicz i jak Ci wyjdzie coś fajnego, jak bedzie mozna zauwazyc jakis postep to wrzuc wówczas swoją pracę do oceny.
Marq pisze:Moja piąta praca. Proszę o oceny i sugestie.
jw.
PS: Po co piszesz, która to Twoja praca? Ja rozumiem napisac przy pierwszej, ze to pierwsza praca, jednak czy pisac, ze piata? Bedziesz robil sigi rok i bedziesz pisal: "to moja 145 praca"?
moja najnowsza praca:
Szczerze mówiąc nie podoba mi się ta praca. Naprawde, meecik robisz duzo lepsze, w tej pracy szczegolnie nie podoba mi sie tlo i napis, render jest za to calkiem przyzwoity i fajna fotka.
Kilka moich ostatnich prac...
Emerson, słaby... jak dla mnie fatalne tlo i kiepski render, za to RVP i Taylor naprawde piękne! Strasznie mi sie podobają, zaryzykowałbym stwierdzenia, ze to najlepsze Twoje sigi!
spyrczak pisze:Ostatnio nie mam za wiele czasu ale cos tam narysowac mi sie udalo :
Widać postęp, ta praca podoba mi sie, fajne tlo, napis i ladnie wycieta postac, wszystko poprawnie jak na Ciebie to bardzo dobra praca, tak trzymaj, idziesz w dobrym kierunku.
Matizz pisze:Moja praca :
Bardzo słaba praca! Robiłes dużo lepsze, w tej pracy najbardziej razi fatalne tlo, render i zle dobrane zdjecie, napis tez do dupy, nie mówiąc już o źle wyciętym herbie Interu...
Guciu pisze:...A jak ocenicie tę prace prosze piszcie...
....już coraz lepiej, zbyt duży napis, niepotrzebnie zmniejszales opacity postaci Gattuso...
PS: Co to za zboczenie z trzema kropeczkami przed i po wyrazie i na koncu każdego posta "prosze, odpiszcie", nie wiem czy zauważyłeś ale piszesz posta na forum a nie smsa.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 28 mar 2006, 23:14 przez k@li, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hyde Park”