Cani tak naprawe moze grać na każdej pozycji w pomocy. Lewskrzydłowy, prawoskrzydłowy, mediapunta czy srodkowy pomocnik jemu nie robi róźnicy to gdzie jest ustawiony, bo zawsze jest wyróźniająca sie postacią w Zaragozie. To chyba najbardziej uniwersalny zawodnik w całej Primera Division.Pisakk pisze: Nie bez znaczenia jest fakt, że może on grać również w środku pomocy (a w meczu z Barcą najczęściej jednak było go widać na lewej stronie). Ogólnie to marzy mi się jego przyjście.
A co do sprawy przedłuzenia jego kontraktu z obecnym klubem, to z tego co wiem są z tym spore problemy, bo Real oferuje mu zaledwie 400 tys. Euro. Z drugiej strony Cani to wychowanek klubu i nie raz podkreślał ze jego marzeniem jest zakończenie kariery na Romareda, wiec nie zdziwiłbym sie, gdyby w niedługim czasie zgodził sie podpisać umowę na takich albo niewiele lepszych warunakch. Trzeba działać szybko...
Aha w tych, w tych opcjach transferowych na prawe skrzydełko zapomniałem wpisać jeszcze jednej persony. Konkretnie w gre wchodzi takze Jesus Navas, którego najbardziej w druznie chcialby widzieć Subi. To byłoby coś, ale patrzać realnie, raczej nie mamy na niego kasy, bo Sevilla zapewne zażyczy zobie z 20 mln Euro albo i wiecej. Naszą jedyną szansą jest jakiś wymiana np. Marchena+Regueiro+Mista;) + 10 mln Euro = Navas na Mestalla