Anglia - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tennessee
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 418

Anglia - Transfery (zbiorczy)

Post autor: Tennessee » 24 sie 2024, 14:23

BadBoy pisze:
24 sie 2024, 10:06
Czy świetna robota? Jeżeli by chcieli odzyskać to co zainwestowali to naprawdę Ci zawodnicy by musieli sie okazać kozakami.
Nie wiem czy muszą cokolwiek odzyskiwać, finansowo zrobili w ostatnich latach ogromny postęp. W klubie jest masa młodych, utalentowanych graczy, niedawno jednego z nich sprzedawali do Chelsea za 100mln.

BadBoy pisze:
24 sie 2024, 10:06
Umówmy się. Za 200 baniek kupujesz 4 świetnych zawodników którzy z miejsca wskakują do składu takiego Brighton i robią różnice dając szansę na coś więcej niż środek tabeli 😉 a tak to może się uda, może nie
To nie wiem o jakich piłkarzach mówisz, bo ceny ogólnie są ogromne, głupi Ante Crnac kosztuję Norwich 11mln. A ci lepsi piłkarze którzy robią z miejsca różnicę w walce o top, to raczej wybierają np. Tottenham, a nie Brighton.

Wartość tych graczy którzy właśnie trafili do Brighton z miejsca rośnie. Wystarczy że zagrają na swoim dobrym poziomie i będą do sprzedania za +20%. Już widzę jak w przyszłości zgłasza się Bayern po Brajana Grude albo Liverpool po Matsa Wieffera.

Oczywiście może być tak, że wywalą się na ryj w tym transferami. Jednak w mojej opinii zrobili dobrą robotę.

Wróć do „Anglia”