Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Sergek » 27 sie 2024, 23:16

Ja mowie gorsza bo moj punkt widzenia jest taki ze Salah czy teraz czy za rok (tu moja prognoza) bedzie jednym z naszych trzech najlepszych zawodnikow w tym najlepszym zawodnikiem ofensywy. I najlepszym mowie myslac o miksie umiejetnosci liczb czy dostepnosci. Srednio to widze bez niego w obecnym skladzie personalnym a Chiesa tez nie wywoluje u mnie na ten moment specjalnej pewnosci.

Zeby nie bylo ja nie jestem jakos przywiazany do zawodnikow choc Salaha bardzo lubie i tez nie obrazilbym sie jakby zakonczyl kariere w Liverpoolu. Ale problem jest taki ze dyskutujemy o tym czy dac kontrakt jednemu z waskiego grona najlepszych zawodnikow. To nie jest decyzja jak z jakims Wijnaldumem wiesz o co chodzi hehe.

Oczywiscie jak znajdzie sie ktos mlodszy i lepszy to mozemy rozmawiac ale ja nie widze by to sie zdarzylo. Tym bardziej jak nasz klub ma podejscie na zasadzie szukamy zawodnika latwego do wziecia i taniego a przy okazji umiejacego cos tam. Tym nic nie osiagniemy. Mam niestety zerowa wiare w nasze decyzje transferowe i w ludzi za nie odpowiedzialnych.

Oczywiscie pytanie jest czy pachwina Salaha w zeszlym sezonie to byl jednorazowy wyskok czy nie. I czy podtrzyma dobra forme czy raczej gorsza. My to mozemy sprawdzic z telewizora ale jak musisz podjac decyzje o kontrakcie to musisz zrobic to raczej szybko.

Wróć do „Anglia”