Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Sergek » 28 sie 2024, 10:28

Generalnie z bramkarzem chyba dzieje sie to co mozna spodziewac sie przy Salahu i VVD. Czyt. moze jest przeswiadczenie ze nie chca dawac duzym kontraktom starszym zawodnikom. Tylko ci starsi zawodnicy to w dalszym ciagu nasze top 5. Nie wiem jak interpretowac ostatni wywiad Alissona ale ja to wlasnie tak interpretuje. Odrzucil Arabow, chce skonczyc kontrakt i chcialby otrzymac nowy. Ale srednio wierzy w podobne/lepsze warunki. Ja chce zeby tu siedzial bo analogicznie przy Salahu, spodziewam sie ze za rok czy dwa bedzie lepszy dalej od Gruzina a moze jeszcze dalej tez bedzie. Kwestia jak jego kontuzje bo on lubi troche za duzo pauzowac i zeby mu sie to przypadkiem nie pogorszylo.
Enjo pisze:
28 sie 2024, 10:22
Ogolnie, mysle ze zarzad Liverpoolu kieruje sie tymi samymi przeslankami jak za Jurgena - zamiast dawac pilkarzy, wierza w trenera, ze ten bedzie wyciskal maksa z tego co ma, albo jakichs no namow z akademii. Mocno ryzykowne, kiedys moze zawiezc.
No. Tylko wlasnie zrobilismy sobie maly exodus wszystkich malych zawodnikow ktorzy rok temu pomogli. No prawie wszystkich ale za bardzo sie nie myle w tym stwierdzeniu. Kompletnie komiczne planowanie skladu i podchodzenie do kolejnego sezonu. Przeciez tu sie jeszcze toczy dyskusja czy przypadkiem nie sprzedamy Gomeza.

Ja nie mam problemu z transferem Chiesy kiedy jestesmy w jakims styczniu i zauwazylismy okazje a nam przyda sie poszerzyc opcje z przodu. Albo zrobilismy co wazne latem i chcemy poszerzyc opcje z przodu. A my tu doszukujemy sie zastepstwa dla Salaha i bede tak uwazal dopoki cos nie rozwieje moich watpliwosci.

Mam nadzieje ze jeszcze zobacze Liverpoolek w ktorym z samej gory idzie chec wygrywania. Ale to nie z FSG wiec bedziemy musieli sporo poczekac jezeli w ogole cos sie kiedys zmieni. Reakcja fanow Celtics na potencjalne zainteresowanie FSG druzyna bawi mnie do dzis.

Wróć do „Anglia”