Nie wiem czy to ma znaczenie ale ode mnie nikt nie oglada na tv tylko wszyscy korzystaja z laptopow i nigdy nie trzeba bylo zadnych kodow podawac czy przechodzic dodatkowa weryfikacje. Co wiecej dla niektorych osob nawet nie zakladalem oddzielnych profili tylko wpuszczalem je na juz wczesniej utworzone i jedyne co sie zdarzylo to informacja ze aktualnie juz ktos z tego profilu korzysta w danym momencie. Jak zwolnil to bez problemu mogla zalogowac sie na niego kolejna osoba.
Podobnie mam z HBO i Disneyem. Z HBO korzystaja trzy osoby z Disneya dwie bo w sumie tam za duzo nie ma do ogladania ale tez robia to bez przeszkod. Z Prime video i Apple tv korzystem sam to sie nie wypowiem.


