Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2112
Kibicuję: Manchester United

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mr.Chris » 29 sie 2024, 19:26

Bassu pisze:
29 sie 2024, 19:18
1. Daj źródło, które mówi że się spodziewano. Bo przeciez jak go kupowaliśmy to cały świat krzyczał że gość nie miał ANI JEDNEJ kontuzji i grał dużo.
Dzięki @Sergek
Bassu pisze:
29 sie 2024, 19:18
2. Rok temu też wszyscy pisali że zbyt wcześnie. A ja uważam że te ponad 180 minut w PL już pokazuje że ani w tej druzynie stylu, ani schematów, ani dobrzego bronienia przy SFG ani kombinacji w ataku. Jedyne szczęscie jakie mamy to takie, gdy gra Bruno. Betonoza ETH w myśleniu kadrowym, wieczna święta krowa talent Rashfrod i tracenie bramek w ostanich mintach. ZERO WNIOSKÓW i oby do grudnia wyleciał.
Ale ja pisałem o INEOS, nie o ETHu. Też bym chciał, żeby jak najszybciej znalazł się ktoś w kogo warto będzie zainwestować odprawę dla ETHa i jego sztabu oraz znowu zacząć przebudowywać drużynę. Pod koniec poprzedniego sezonu IMO nie było kogoś takiego i akceptuję decyzję dyrektorów w tej kwestii. Z bólem serca, ale akceptuję, ponieważ sam nie widziałem wtedy rozwiązania, a wywalenie ETH oraz milionów na odprawy tylko po to, żeby zatrudnić jakiegoś noname, to nie jest dla mnie rozwiązanie.

Wróć do „Anglia”