Wszystko o Pro Evolution Soccer

Awatar użytkownika
Muki
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Muki » 30 mar 2006, 18:26

sie zagotowałem aż!! Zainstalowałem sobie PES 5, włączyłem elegancko, skończyły się slajdy Konami i Adidasa - i odrazu menu gry :| no myśle - gdzie intro? ale spoko, gram meczyk, patrze - nie ma koszulek ;/ więc trzeba ściągnąć patcha. Patcha wgrałem gdzie trzeba, włączam - znów slajdy, a po nich ani menu, ani intro - tylko czarne tło - i gra wisi... Więc wrzuciłem starą wersję option file - to samo :evil: Odinstalowałem PES 5 i wszystkie foldery z nim związane (łącznie z tym w "Moje dokumenty") i przeinstalowałem. Włączam - znów slajdy, a intra brak :shock: :evil: Ale mówie - pogram bez intra, jeden pies, koszulki też chrzanie. Wyłączyłem PES-a, coś tam porobiłem - znów mnie chęć naszła na meczyk jakiś. Włączam - standardowe reklamy i koszmar - czarne tło... Gra zwis... Nie da się myknąć do Windowsa ;/ Mimo iż nie zamieniałem Option File....

Włączyłem grę w trybie okna, zeby zobaczyć co się z nią dzieje, i kiedy w miejscu intra jest to zasrane czarne tło - gra się zawiesza, nie odpowiada ;(

Wcześniej z tej samej płyty miałem już wielokrotnie zgrywanego na dysk i instalowanego PES5 z powodzeniem. Czy ktoś wie, w czym problem?

Aha, crack też zrobiony ;]

krako_91 napisał:
panowie prosze na pw o podanie stronki skad moge sciagnać tego patcha z org.nazwami klubów i nazwiskami Very Happy Smile

www.cheaty.sk

w okienku wpisz pes 5, wejdź w zakładkę trainery i ściągnij pes 5 unlocker 2 - org. koszulki, herby, sponsorzy, kilka nowych twarzy, ogólnie to, czego potrzeba najbardziej do udanej rozgrywki Smile a że ostatnio (do momentu powstatnia w/w problemu który opisałem) grałem mecze towarzyskie, to to że mam wszystko odblokowane mnie i tak nie rajcowało Wink ważne koszulki są.

pomoże ktoś mi rozwiązać problem??
Ostatnio zmieniony 30 mar 2006, 18:29 przez Muki, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hyde Park”