Liga Rosyjska (Premier Liga)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 30 mar 2006, 21:47

Woju83 pisze:Bez Sibnieftu powrocą dalej, szare, bez owocne czasy.
Ja tam jestem optymista, Abramowicz nie pozwoli im zginac :!:
Woju83 pisze:Świetny napastnik, podobno mial znakomity dorobek strzelecki z Argentynie a gdy przybył do Rosji słuch o nim zaginął Swego czasu był łączony z Realem M. czy z Chelsea.
Tak ale to bylo w mlodziezowych reprezentacjach, z Saviola ladnie wymiatali, w 1 reprze jeszcze nie blyszczal az tak bardzo
Corinthians pisze:Na pewno lepszy niż Spartak Moskwa do wybicia się do wielkiego futbolu.
No nie wiem, mozna polemizowac a tak apropo to jak juz to CSKA a nie Spartak bo to tyczylo sie Jo
Moze belgijska liga jest bardziej monitorowana przez roznego rodzajuz "szperaczy" ale czy w ostatnich latach jakis wielki pilkarz wybil sie z Anderlechtu :?:
Baseggio - Treviso, Radzinski - Everton/Fulham, Dindane - Lens, Mornar - Portsmouth, Koller - BVB wiec jakos do wielkich klubow nie trafili
CSKA wydaje sie silniejszym klubem niz Anderlcht jak i sama rosyjska liga ale to kwestia "gustu" - w ostatnich latach maja wieksze osiagniecia w Europie, coraz lepszych graczy sciagaja i coraz wieskza mamona, tak wiec klubowy futbol rosyjski jest w tendencji zwyzkujacej
Corinthians pisze:Powrót do Argentyny byłby dla niego najlepszym rozwiązaniem. River szuka napastników. Figueroa ma kontuzję, a Passarella musi mieć szeroką kadrę, żeby pogodzić rozgrywki ligowe z Copa Libertadores.W tej chwili jest tylko Farias, Higuain, Aban i Montenegro, ale on często gra jako cofnięty napastnik za Gallardo. Cavenaghi miałby pewne miejsce w pierwszym składzie.
Tak zgoda oczywiscie blizej byloby mu do repry z Ligi argentynskiej niz rosyjskiej - w sumie tak samo zrobil Figueroa rezygnujac z LaLigi
Corinthians pisze:zapomniałem o Love i Carvalho.
Warto tez wspomniec o Limie - niegdys ostoja Lokomotivu

Wróć do „Piłka nożna na świecie”