ja poproszę screeny składu i tych innych rzeczy, bo wierzyć się nie chce, aczkolwiek nie chcę umniejszać osiągnieć twoich. Tylko, że grałem już lepszymi klubami niż Kraków a takich kolosalnych wyników nie miałem .Karmelinho15 pisze:No to fakt ,że nie mam jakiś gwiazd ale mam świetnego bramkarza. Joaquin Irigoytia. Uratował mnie wiele razy. Grunt to dobra taktyka. Wiem ,że wydaje to się wam dziwne ,że w pierwszym sezonie praktycznie bez wzmocnien. Zawsze przed ważnym meczem analizuje gre przeciwnika. Np. Juventus. Zobaczyłem jakim grają ustawieniem, jaka bedzie 11, kto jest najgroźniejszy. Po przeanalizowaniu ich składu ustawiania. Sam musiałem ustalić jak ma grać Wisła. Nie można grać defensywnie bo zostanie się zepchniętym do własnego pola karnego i bedzie sie przez 90 minut bronic. Trzeba ustawić taką taktyke która będzie się sprawdzać w ataku i w obronie. Najlepsza to jest chyba 4-3-1-2(Moim zdaniem). Trzeba ustalić polecenia drużynowe. Pressing na całym boisku i gra na czas. Podania bezpośrednie. W starciu z takim rywalem jak Juve przetrymywanie piłek może się skończyć stratą i kontrą. Nastawienie- suwak na najniższe ustawienie ofensywne. Podawania do zawodników po ziemi. Polecenia indywidualne dla obrońców to długie piłki żeby jej nie przetrzymywali pod własną bramką. Nastawienie defensywne. Krycie 1-1. Pomocnik srodkowy pełni więcej funkcji defensywnych niż ofensynych. Napastnicy strzelają dużo z dystansu. To część ustawień jakie ustawiam. Ustawiam wszystko szczegółowo. Polecenia drużynowe, indywidualne i pol. przy wolnych i rożnych.