FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: krzychu212 » 31 mar 2006, 15:11

No aż ciężko jest mi uwierzyć, że w dzień przed Gran Derby nic sie nie dzieje w tematach zainteresowanych klubów :shock: Ale co tam, może ja zacznę. Ten pojedynek będzie napewno cięższy dla Barcy niż ten z pierwszej części sezonu. Mimo atutu swojego stadionu uważam, że ten mecz nie będzie jednostronny tak jak to już miało miejsce w tym sezonie. Barca jest osłabiona i to w dużym stopniu. Zabraknie Messi'ego, Xavi'ego, Marqueza i Edmilsona, czyli graczy podstawowego składu. Natomiast w ekipie Królewskich wszyscy są zdrowi. Na dodatek ostatnio skuteczność zawodzi graczy Blaugrana. Dwa remisy pod rząd, co nie zdarzyło się chyba w tych dwóch zwycięskich sezonach ani razu. Kolejny czynnik na niekorzyść Dumy Katalonii. Niby są wielkim faworytem tego spotkania, a jednak nie wygląda to za różowo. A przecież wszyscy kibice Barcy marzą o tym aby w tym sezonie zupełnie upokorzyć drużyne z Madrytu. Szykuje się wyrónany mecz na CN. Będąc super optymistą powiedziałbym że wygramy 3:0, ale patrząc tak jak powinienem na ta sprawę to 2:1 dla Barcy zadowoliłoby mnie.

Wróć do „Hiszpania”