Telefony komorkowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Woju83 » 31 mar 2006, 18:19

Do dzisiaj pamiętam moj pierwszy telefon-Ericsson R320s :) Ech...to był świetny model. Miał jako pierwszy w historii Irdę, znakomite menu, telefon ten miałem do zeszłego roku :? , kiedy mi go nie przejechał samochód :angry2: :angry: Wypadł mi z kieszeni, a kiedy zorientowałem sie, że go nie ma, wróciłem się ale na ulicy została tylko z niego miazga :angry2: I tego 'Erika' wymieniłem na Nokie 3510i. Zobaczyłem, że to nie to samo. Fińskiemu producentowi brakuje jeszcze paru dobrych lat a dorównać SE. Decyduję sie na zakup D750i ponieważ po analizy, wychodzi, że ten telefon jest obecnie jeden z najlepszych na świecie. Wiele osób mówiło mi o znakomitym odtwarzaczu, aparat też świetny(2 mxp) no i wiele innych bajerów. Problemem jest jego cena. Jeśli chciałbym kupić na allegro muszę sie liczyć z wysoką ceną. Od 700zł w górę można dostać ten telefon, więc troche wygórowany wydatek jak dla mnie :? Ostatnio była promocja 'Olimpijskie ceny', telefon kosztował bodajże 270 zł plus najniższy abonament(25 zł=40 min.). Jednak niestety spóźniłem sie z promocją :angry2: Czekam do maja aż stanieje na allegro :wink:

Wróć do „Hyde Park”