Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 31 mar 2006, 18:53

Sory za post pod postem ale temat siadl... :(

Juz za nieco ponad godzine spotkanieLegii z Pogonia Szczecin.

Mecz zapowiada sie dosyc ciekawie :) Legia - wiadomo - jest w gazie. Prezentuje bardzo dobra gre i skutecznosc z ktora wczesniej nie bylo tak rozowo...Ostatni mecz jednak wymeczyli 2:1 z Odra. Wlodar karnego nie strzelil, a grajaca przez okolo godzine Odra calkiem niezle odpierala ataki legionistow. Chyba wtedy Legionisci zlekcewazyli Wodzislawian, ale dzisiaj juz nie powinni popelnic tego bledu z Pogonia.Mimo iz Brasiliana nie zaczela najlepiej rozgrywek, to ostatnie zwyciestwo nad silnym Zaglebiem moze dac do myslenia...Czyzby Brazylijczycy z Pogoni wreszcie sie przebudzili :?: Pogon bedzie chciala dzisiaj pojsc za ciosem i urwac punkty Legii. Na pewno bedzie to zadanie ciezkie, bo wiadomo jak graja Warszawianie... Jednak na pewno misja ta nie jest niewykonalna. Pogoni potrzebne sa punkty zeby byc jak najdalej od strefy spadkowej, ale nawet kto wie, moze powalcza pierwsza szostke ;) Legia natomiast broni sie przed scigajaca ja Wisla. Kazdy punkt zarowno dla Legii jak i dla Wisly jest na wage zlota i strata punktow moze okazac sie czynnikiem rozstrzygajacym w walce o mistrzostwo...Ciekawi mnie co pokaze dzisiaj Pogon. Czy zagraja tak jak z Zaglebiem Lubin (skutecznie) czy z Wisla Krakow (bardzo przyzwoicie). Mam nadzieje ze ktos wreszcie urwie punkty Legii a Pogon moze byc jedna z niewielu druzyn w naszej lidze ktora stac na urwanie punktow Legionistom a przede wszystkim nawiazanie z nimi rownorzednej walki. Mecz juz niedlugo transmisja oczywiscie na C+SPORT :wink:

Wróć do „Polska”